Achtmaal A- jeugd heeft het zwaar in 2015

8 maart 2015 21:15

Vandaag kwam de ploeg uit Fijnaart op visite in achtmaal de eerder dit seizoen gespeelde uitwedstrijd was in 0-0 geëindigd . Toen was achtmaal de betere ploeg en werd er ten onrechte een doelpunt afgekeurd. Vorige week kreeg de A een flinke dreun te verwerken in Standaardbuiten we konden dit vandaag herstellen door weer eens de eerste drie punten te pakken van 2015. Achtmaal begon sterk de eerste twintig minuten hadeen we een licht overwicht en hadden de kansen om op voorsprong te komen maar achtmaal is niet in de goede vorm dus door slap verdedigen kwam via de kluts de fendert op 0-1. Daardoor voelde de ploeg uit fendert dat er wat te halen viel in achtmaal ze wonnen elk duel op wat voor manier dan ook en nog voor rust werdt het 0-2 zelfde goal als de eerste er werdt veel te slap ingegrepen waardoor er weer een kans ontstond. In de rust werd dit ook aangehaald er werd flink gemopperd door de ploeg en trainer het moest anders harder feller. We kunnen over de tweede helft duidelijk zijn er werd door achtmaal keihard gewerkt en we kregen wederom de kansen en hadden een 100% penalty moeten hebben . Maar ondanks het vele balbezit en de kansen bleef het 0-2. Wedstrijden die we voor de winterstop wel wonnen kantelen nu naar de andere kant en worden verloren.
Volgende week gaan we met de bus naar Axel op naar eindelijk weer een zege..
Als er interesse is om mee te gaan met de bus dit is mogelijk voor maar 5€.