Monsterzege mini pupillen

25 maart 2016 18:00

Onder een zwaar bewolkte hemel en wat later dan gewoonlijk was het toch weer een felle start van de mini pupillen van Achtmaal. De tegenstander was BSC MP3 uit Roosendaal.

Voor het eerst in deze competitie was Esmee Peeters gevraagd om ons team te komen versterken. Dat zij een aanwinst is bleek al snel in de wedstrijd. Na 1 minuut werd de score geopend door Tyn Vissers 1-0 dus. Even daarna komt de bal via Tyn bij Esmee en zij scoort de 2-0. BSC komt er vandaag niet aan te pas, vooral de sterspeler die vandaag ontbrak bij BSC werd hevig gemist! Weer een aanval van Achtmaal, nu via Bjarne Taks en Esmee naar Tyn en die scoort de 3-0. Na een uitval vanaf de middelcirkel van Esmee beland haar bal weer in het doel 4-0.

Tyn scoort na een voorzet van Wesley Dictus 5-0. Niet alles is een goal ervaart ook Tyn want een prima schot belande de bal op de paal en ging naast. Maar niet getreurd Esmee kreeg de bal aangespeeld van Bjarne en schoot de bal weer in het doel 6-0. Net na de uittrap veroverd Tyn de bal en scoorde de 7-0 en even later de 8-0. Na het uitspelen van enkele tegenstanders scoort Esmee haar vierde goal, (wat een aanwinst) dus wordt het 9-0. Een aanval van BSC gaat maar net naast en Tyn maakt net voor de pauze de 10-0.

In de rust worden Wesley en Esmee gewisseld voor Siebe Dictus en Thijn Verboven. Al snel laat Siebe zien dat deze wissels niets inboeten aan het scorend vermogen van de Achtmaalse Mini’s. Al snel maakt hij de elfde en twaalfde goal. Even komt er BSC nu uit, maar dat was dus maar heel even, Thijn Verboven verdedigde goed en gaf de bal mee aan Siebe die maakte er 13-0 van. Ook Bjarne liet zich al goed voetballend en scorend goed zien en maakte de 14-0. Siebe maakte er daarna een “show” van door in enkele minuten de 15, 16 en 17 goal te maken en daarna met  een mooi afstandsschot de 18-0.

Bjarne tekende voor de 19-0 en weer was het Siebe die voor de 20 en 21-0 zorgde. Tyn Vissers maakte de laatste goal van de “wedstrijd” die geen wedstrijd was maar een doelpunten festival voor Achtmaal MP1  eindstand 22-0

Applaus , wat een wedstrijd toch, allemaal prima gespeeld . Morgen staat alweer de volgende wedstrijd voor de deur. Om 9 uur aanwezig, zelfde veld thuis en we gaan er dan weer tegenaan. We moeten dan onze inhaal wedstrijd om 9.30 uur thuis tegen DHV spelen.