Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Opnieuw overwinning Achtmaal Mini Pupillen

6 april 2016 14:00

Vandaag spelen we uit. Onze tegenstander is DHV MP1 uit Zevenbergschen Hoek. Op verzoek en in overleg besluiten de leiders om met vijf tegen vijf te gaan spelen, zodat beide teams nog een wissel over hebben. Op het kleine veld was het wel moeilijk voetballen met zoveel spelers.

Er werden op het middenveld veel strijd geleverd, de aanvallen van Achtmaal verliepen niet vlotjes zoals vorige week. Ook de hoekschoppen van Siebe Dictus troffen geen doel. Tot na 5 minuten strijd Thijn Verboven de bal veroverde en met een hard en nauwkeurig gericht schot de 0-1 binnen trapte. Daarna weer veel spel over en weer zonder doelkansen tot Siebe de bal tussen drie tegenstanders wist te veroveren, zijn schot daarna trof wel doel dus 0-2. Op het middenveld liet Bjarne Tax en Wesley Dictus zien dat ze dikwijls de baas waren op het veld.

Vandaag mocht een uitbal ook als vrijetrap terug in het veld worden gebracht. Vanuit een mooie plaats liet Siebe zien dat hij ook een vrije trap goed kan nemen want zijn schot verdween gelijk in een streep de goal in 0-3. Net voor de rust, een prima mooie aanval van twee DHV spelers die onze verdediging uitspeelde en daarna op ons doel schoten, maar toen, als een duiveltje uit een doosje was daar Thijn Verboven. Met een sliding haalde Thijn de bal van de doellijn.  We haalde dus de rust zonder tegendoelpunten.

Na de rust kwam Esmee Peeters erin voor Thijn die moe gestreden was. Esmee ging gelijk mee in de aanval maar zag haar bal naast gaan. Ook Bjarne probeerde het met een goed schot, dat maar net naast ging. Nu was het Wesley die de verdediging geheel op zich nam en dit geweldig goed deed. De tegenstander kwam er maar niet door. En onze aanvallers dan, nou een voorzet van Siebe werd gemist door Tyn Vissers, wat jammer. Maar lang hoefde we niet te wachten, Tyn veroverde even later de bal en zijn schot trof doel  0-4.

Even later maakte Siebe de 0-5. Nu was toch DHV aan de beurt om te scoren. Een mooi schot van ver belande in ons doel 1-5. Maar Tyn was nu echt wakker, onderschepte de bal en scoorde de 1-6. Om even later alleen  weer met de bal naar het doel te gaan en prima af te maken 1-7. Ook de eindstand kwam van Tyn zijn voet. Net voor tijd maakte hij de 1-8.

Allemaal weer prima gespeeld vandaag. Volgende week om 9.00 uur aanwezig.We mogen dan weer thuis tegen Roosendaal MP5