ACHTMAAL A1 wint onder zware omstandigheden in Halsteren

16 februari 2014 15:45

HALSTEREN - ACHTMAAL (2-3) 3-7

Eindelijk weer voetballen in de wei na de vele regen was dit wel op een kunstgras veld iets waar we veel moeite mee hebben dan ok nog een zware storm en je weet niet wat je ervan moet verwachten vanmiddag.
Wel was er een hele luxe vandaag met maar liefst 16 spelers gingen we op pad. Dat zijn er dit seizoen weleens een heel pak minder geweest . Niet iedereen is volledig fit maar kunnen wel weer minuten maken. Arno is op weg terug conditie is nog een (groot)puntje om aan te werken dit ook zo bij Chiel en Sven dat ie der weer was is alweer goed zijn fitheid is afwachten komende tijd. Bijna het hele team had vrijdag avond/nacht een feest gehad en dit was te zien aan de meeste.
Bij de wedstrijd bespreking werdt dit ook aangehaald scherp beginnen geen gezeur toch was het begin weer heel slecht bij de aftrap ging het al mis en hadden we binnen 10 sec al achter kunnen staan door verkeerd op te bouwen door het midden . En de tegenstander was weer feller achtmaal was steeds te laat en door een verdedigingsfout de speler van halsteren stond volledig vrij kwamen we dan ook terecht op achterstand achtmaal probeerde wel maar de benen wilden niet afspraken werden niet nagekomen en dan loop je achter de feiten aan . Halsteren creƫerde niet veel kansen maar had wel meer bal bezit na 35 min eindelijk achtmaal spits nick leek de gelijkmaker te maken maar werdt gevloerd penalty . Klusje voor Mark de penalty man wederom feilloos binnen geschoten. Even leek het erop dat achtmaal het heft in handen nam maar binnen 2 minuten stonden we weer achter de spits van halsteren kreeg alle tijd en ruimte om uit te halen 2-1. Dan eindelijk agressie bij 8x antwoord binnen de minuut een goede aanval mooie pass van Reinout en goed afgemaakt door nick 2-2. En dan opslag van rust een domme actie van een speler van halsteren Stijn werd vol in de rug geduwd in het strafschop gebied in de 45 ste minuut een penalty geklaag bij de tegen partij maar de beide pingels waren 100% wederom Mark feilloos in dezelfde hoek rust 2-3.
Tweede helft was de wind in voordeel van de achtmalers daar moesten we gebruik van maken snelheid van voren en jagen dat was de opdracht en dat gebeurde redelijk het voetbal werd nooit goed maar halsteren had het moeilijk en achtmaal scoorde er op los Mark die eindelijk eens door schoof maakte met een kopbal zijn derde treffer daarna was het gebeurt en werd er regelmatig aardig gespeeld Niek maakte de 2-5 en halsteren kwam nog iets dichterbij maar na de 3-5 maakte achtmaal het goed af Stijn en nick maakte er een mooie uitslag van 3-7. Het was niet best maar we waren voetballend veel beter dan halsteren en dat zie je dan terug in de uitslag. Positief is dat de achtmaalse ploeg het blijft proberen en bij de tegenstander begint vaak onderling gezeur en geruzie zelfs zover dat de scheids hun trainer ervoor waarschuwde dat hij er spelers af ging sturen en dit was puur onderling bij hun voor de rest was het sportief.....en het was een goede scheidsrechter
Op naar etten leur volgende week DSE uit daar hebben we wat goed te maken......