Achtmaal 09-1 ongeslagen kampioen na spannende wedstrijd!

16 december 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag spelen we de inhaal wedstrijd uit tegen Zundert 09-2.
Het veld is goed bespeelbaar en onze spelers zijn gemotiveerd, maar wel gespannen aan de wedstrijd begonnen.
De eerste aanval van ons gaat via Tyn en Bjarne. De keeper van Zundert is net voor Bjarne bij de bal en kan dus erger voorkomen. Daarna is het een een-tweetje tussen Thijn en Siebe, Siebe geeft een voorzet op maat en Bjarne tikt de bal in het doel. Het is al zijn 15 de doelpunt in deze competitie. Kort daarna krijgt Zundert een makkelijk verkregen vrije trap op 15 meter van ons doel. De bal gaat door het muurtje en ook Wesley kan het schot niet keren. Het wordt dus 1-1. Een aanval van Tyn en Bjarne gaat maar net naast en als Zundert wil aanvallen is het Pim die opruimt met een bal op Thijn en een pass op Siebe, maar zijn schot gaat naast. Time Out
Achtmaal trapt af en nu is het Tycho die de bal kan afpakken en een pass op Siebe speelt, maar Siebe kan er nu net niet meer bij. Zundert is weer weg met de bal, men loopt zich weer vast op Tycho en de bal komt bij Jens, Jammer dat de keeper de bal nog tot hoekschop kan werken. Het spel gaat op en neer zonder echte kansen tot de spelleider affluit voor de rust.
De tweede helft gaat van start zoals de eerste helft eindigde, weinig kansen voor ons en onze keeper Wesley zorgt ervoor dat de schoten van Zundert uit het doel blijven door enkele prachtige reddingen. Het blijft zo tot de Time Out.
De laatste 10 minuten gaan van start, Siebe doet zijn uiterste best om te scoren maar zijn schoten worden telkens door de prima keepster van Zundert gekeerd. Ook Tycho speelt prima vandaag en geeft de bal mee aan Siebe, maar het wordt weer een hoekschop. Nu wordt de bal ver van het doel gespeeld op Thijn, maar ook dit keihard schot wil er niet in, maar gaat over. Het blijft nagelbijten aan de kant. Maar dan komt de bal van Tyn aan de achterlijn via een speler van Zundert die de bal weg wil trappen bij Siebe in zijn voeten. Die laat deze kans niet liggen en hij maakt het netjes af 2-1. Het ging vandaag niet makkelijk, maar hij scoorde dan toch wel zijn 29-ste !! doelpunt van deze competitie. Het zijn Thijn, Tycho en Tyn die de zaak achter nu dicht houden en we spelen de wedstrijd zo uit.
Kampioeeeeeeeeen!!!! Prachtig gedaan jongens prima gespeeld.