Achtmaal MO13-1

De laatste keer dat PSV - Feyenoord een winnaar opleverde

Gisteren om 15:13  Er vindt zondag een heerlijke wedstrijd plaats in de Eredivisie. PSV neemt het namelijk om 14.30 uur op tegen het Feyenoord van Arne Slot. De koploper bevindt zich in een heerlijke flow, maar het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat het Feyenoord voor het laatst (in eigen stadion) wist te verslaan. Welke spelers stonden er toen in het veld? meer »

Deze buitenlandse topwedstrijden mag je echt niet missen op superzondag

Gisteren om 10:53  In Nederland staat er zondag met PSV - Feyenoord een absolute topper op het programma, maar ook in de buitenlandse competities worden er heerlijke duels afgewerkt. We kunnen morgen daarom met recht een superzondag noemen, want de onderstaande wedstrijden mag je echt niet missen. meer »

Interview Thomas van Bommel: "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug"

17 september 2021 14:00  Thomas van Bommel groeide op met twee WK-finalisten in de familie. De negentienjarige middenvelder, zoon van Mark van Bommel en kleinzoon van Bert van Marwijk, bouwt op het middenveld van MVV aan zijn eigen carrière. "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug." meer »

Interview oud-PSV'er Ji-Sung Park: "Guus Hiddink was een voetbalvader voor ons"

17 september 2021 12:00  Paul Scholes noemde hem een nachtmerrie om tegen te trainen en Andrea Pirlo omschreef Ji-Sung Park als the first nuclear powered player. De nu veertigjarige Zuid-Koreaan was onvermoeibaar en joeg tegenstanders over het hele veld af. Dat hij zou uitgroeien tot basisspeler bij Manchester United hadden niet veel mensen verwacht toen Park in 2003 bij PSV kwam. "In het begin kwam het weleens voor dat Young-Pyo en ik naar links liepen terwijl andere jongens naar rechts bewogen op het trainingsveld." meer »

Interview NEC-rechtsback Bart van Rooij: "Het meest trots ben ik op foto met Giovanni van Bronckhorst"

17 september 2021 10:00  Vorig seizoen miste Bart van Rooij van de 43 gespeelde officiële wedstrijden van NEC in totaal slechts elf minuten. Sinds de promotie naar de Eredivisie is de twintigjarige rechtsback van de Nijmegenaren opnieuw een zekerheid. "Dit seizoen is handhaven ons doel. Het heeft geen zin om ambitieuzere doelen uit te spreken." meer »