Kantine personeel gezocht

4 augustus 12:45  Ook onze kantine is weer open! We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. meer »

Achtmaal 1 is weer gestart met de voorbereiding

30 juli 18:30  Vorige week zijn de heren van Achtmaal 1 en 2 en de dames 1 weer gestart met trainen. Op naar eindelijk weer een normaal voetbal seizoen. Aanstaande zondag oefent Achtmaal 1 om 12uur thuis tegen Grenswachters uit Putte. U bent van harte welkom.

Vacatures jeugd vv Achtmaal

25 juli 17:00  De voorbereidingen voor komend seizoen zijn in volle gang. We zijn echter nog op zoek naar vrijwilligers die ons kader rond de jeugd willen versterken. Wil jij graag iets voor de jeugd van vv Achtmaal betekenen. Neem contact op via jeugdbestuur@vvachtmaal.nl meer »

V.V. Achtmaal zoekt een trainer/coach voor het 2e herenelftal

29 mei 11:00  Voor het 2e herenelftal zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer/coach, die prestatie wil combineren met plezier. Praktische informatie Trainingsavonden zijn op dinsdag- en donderdagavond van 20.00-21.30. Op zondagen worden de wedstrijden gespeeld. Er wordt een aanwezigheid gevraagd op de donderdagavond en de zondag. Het 2e elftal komt uit in de 4e klasse. Daarnaast wordt ieder jaar meegedaan aan het bekertoernooi. Interesse? Ben jij degene die ervaring meebrengt, óf juist aan iets nieuws wilt beginnen? Bij Achtmaal krijg je die kans. Tevens krijg je als trainer/coach een passende vergoeding. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten. Neem dan contact op met bestuur@vvachtmaal.nl of met 1 van de bestuursleden.

JEUGD TRAININGSDAG ZATERDAG 27 Maart

21 maart 14:30  Aanstaande zaterdag is ervoor alle VV Achtmaal jeugd leden een extra training. Onder leiding van hoofdtrainer Cees van Beers en zijn assistenten diverse spelers van Achtmaal 1 zullen in de ochtend als eerste de jongste leden zowel jongens als meisjes aan de beurt zijn . Na de middag de oudste jeugdleden zowel jongens als de meisjes. Programma in de ochtend start om 10:30 t/m 12:00 dit is voor de volgende teams. * Jo7 , Jo8 , Jo9 , Mo10 ,Jo10. * programma in de middag start om 13:00 t/m 14:30 * Mo13, Mo15, Jo13, Jo16