Tribune legt VV Achtmaal geen windeieren

7 december 2019 19:00


6-6-39-3. Nee, dit is geen nieuwe tactische variant. Het zijn de kille cijfers die horen bij Achtmaal 1 in de competitie van dit seizoen. Zes thuiswedstrijden gespeeld, zes gewonnen, 39 doelpunten voor en slechts 3 doelpunten tegen.

Het is geen toeval dat deze zegenreeks samenhangt met de bouw van onze splinternieuwe, state-of-the-art, zittribune.

Iedere thuiswedstrijd is het weer een feest om op deze tribune te mogen plaatsnemen als supporter maar het is natuurlijk nog veel mooier om als speler voor deze tribune vol supporters je wedstrijden te mogen spelen.

Het project voor de bouw van de tribune is weer maar eens voorbeeld van hoe sponsors, vrijwilligers en de vereniging samen veel voor elkaar kunnen krijgen. Het initiatief is een tijdje geleden ontstaan vanuit een aantal enthousiaste sponsors van VV Achtmaal.

Vele (soms wilde) ideeën en nog meer vergaderingen later konden dan uiteindelijk de plannen aan de leden voorgelegd worden. Ook hier werd enthousiast gereageerd. Onze bestaande sponsors hebben de sponsorcommissie flink ondersteund in het vinden van nieuwe sponsors voor de tribune. Toen ook dit allemaal rond was kon er met de bouw begonnen worden.

Onder aanvoering van een paar super vrijwilligers werd er een bouwploeg gevormd die gedurende enkele maanden de handen flink uit de mouwen hebben gestoken. Dit was nog niet zo simpel. Want ondertussen werden de velden opnieuw ingezaaid, begonnen de trainingen en wedstrijden alweer en ondertussen kon er slechts op een paar vierkante meter gebouwd worden. Maar geen klus is te groot voor onze vrijwilligers. Dat is ook nu weer gebleken.

Het resultaat mag er zijn. Er staat zeker geen 13 in een dozijn tribune. Er staat echt iets moois. Iets waar VV Achtmaal jaren mee vooruit kan. In dit project zijn ook meteen de dugouts aangepakt.

Wij willen iedereen uitnodigen om zeker eens te komen kijken. Dit kan bij een wedstrijd van Achtmaal 1 maar zeker ook bij 1 van onze andere teams.

Uiteraard willen wij ook iedereen bedanken die op welke manier dan ook deze tribune mede mogelijk heeft gemaakt.

Bron: Sponsorcommissie
Delen

VV ACHTMAAL IN DE MEDIA