Dames 2 stellen kampioenschap veilig

14 april 2014 17:30

Met nog 3 wedstrijden te spelen dit seizoen, mochten onze dames Zondag 13 april naar VV Zundert met een krappe bezetting. Ze wisten dit duel met winst af te sluiten en stelde zich hiermee veilig voor het kampioenschap!

Op zondag ochtend 13 april werden onze dames in Zundert verwacht. Met een krappe bezetting werd er aan de warming up gestart. Het zonnetje scheen over de Wildert en dat was te voelen. Klokslag 10 uur gaf de scheids het start signaal. De belangrijkste 90 minuten van deze competitie was voor ons begonnen. Het duurde even voordat we onze draai gevonden hadden, maar vanaf het moment dat we op 0-1 voor kwamen bracht het al wat meer vertrouwen. We wisten onze voorsprong net voor rust uit te breiden tot een 0-3.
De tweede helft was Zundert er gelijk als de kippen bij en scoorde vrijwel direct in de tweede helft. Even alert blijven dus! gelukkig hebben we deze 1-3 stand kunnen houden en hiermee dus de drie punten binnen gehaald die we nog nodig hadden voor ons kampioenschap veilig te stellen!
Prima gedaan dames! 1 team 1 taak (of zijn het 2 taken?)