Sponsoring

De sponsorcommissie draagt zorg voor het aanwerven van nieuwe sponsors en het onderhouden van de contact met bestaande sponsors.

De sponsorcommissie is te bereiken via sponsoring@vvachtmaal.nl. De leden van de sponsorcommissie kun je hier vinden.

Onderstaand het laatste nieuws.

Licht in donkere tijden

13 december 12:30  Het zijn de donkere dagen voor kerst. Tevens zijn het donkere tijden omdat er geen voetbalwedstrijd mag doorgaan. Maar bij VV Achtmaal weten ze daar wel raad mee. Daar zijn zojuist 3 nieuwe lichtmasten geplaatst.meer »

Bruland steekt Achtmaal 2 in het nieuw

4 mei 17:00  Mark Gommers van Bruland heeft Achtmaal 2 de nieuwe tenues overhandigd op de sportvelden van VV Achtmaalmeer »