Nieuws

Pupil van de Week : Lieke Buytink

20 oktober 20:15  Aanstaande zondag staat de tweede thuiswedstrijd en tevens belangrijke derby van de competitie op het programma voor Achtmaal 1. Tijdens deze wedstrijd tegen Wernhout 1 zal Lieke Buytink de pupil van de week zijn. Ze mag deze dag beleven als een echte selectiespelermeer »

12x gelezen

Pupil van de Week : Erick van Dijck

6 oktober 16:00  Aanstaande zondag staat de eerste thuiswedstrijd van de competitie op het programma voor Achtmaal 1. Tijdens deze wedstrijd tegen Nieuw Borgvliet 1 zal Erick van Dijck de pupil van de week zijn. Hij mag deze dag beleven als een echte selectiespelermeer »

150x gelezen

Stem op V.V. Achtmaal bij de Rabobank Clubsupport actie!

4 oktober 8:00  Vanaf vandaag (4 oktober) staat de stemperiode voor de Rabobank Clubsupport actie open! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stemmen is mogelijk tot en met 25 oktober. Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

7x gelezen

5 november: Algemene ledenvergadering v.v. Achtmaal

3 oktober 11:30  Op 5 november wordt de algemene ledenvergadering weer gehouden. Ditmaal zal het fysiek in de kantine van v.v. Achtmaal zijn. Aanvang van de vergadering is 20.00. De agenda volgt later.

3x gelezen

Kantine personeel gezocht

4 augustus 12:45  Ook onze kantine is weer open! We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. meer »

656x gelezen

Ga naar archief

VV ACHTMAAL IN DE MEDIA