Nieuws

Vacatures jeugd vv Achtmaal

25 juli 17:00  De voorbereidingen voor komend seizoen zijn in volle gang. We zijn echter nog op zoek naar vrijwilligers die ons kader rond de jeugd willen versterken. Wil jij graag iets voor de jeugd van vv Achtmaal betekenen. Neem contact op via jeugdbestuur@vvachtmaal.nl meer »

187x gelezen

V.V. Achtmaal zoekt een trainer/coach voor het 2e herenelftal

29 mei 11:00  Voor het 2e herenelftal zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer/coach, die prestatie wil combineren met plezier. Praktische informatie Trainingsavonden zijn op dinsdag- en donderdagavond van 20.00-21.30. Op zondagen worden de wedstrijden gespeeld. Er wordt een aanwezigheid gevraagd op de donderdagavond en de zondag. Het 2e elftal komt uit in de 4e klasse. Daarnaast wordt ieder jaar meegedaan aan het bekertoernooi. Interesse? Ben jij degene die ervaring meebrengt, óf juist aan iets nieuws wilt beginnen? Bij Achtmaal krijg je die kans. Tevens krijg je als trainer/coach een passende vergoeding. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten. Neem dan contact op met bestuur@vvachtmaal.nl of met 1 van de bestuursleden.

653x gelezen

JEUGD TRAININGSDAG ZATERDAG 27 Maart

21 maart 14:30  Aanstaande zaterdag is ervoor alle VV Achtmaal jeugd leden een extra training. Onder leiding van hoofdtrainer Cees van Beers en zijn assistenten diverse spelers van Achtmaal 1 zullen in de ochtend als eerste de jongste leden zowel jongens als meisjes aan de beurt zijn . Na de middag de oudste jeugdleden zowel jongens als de meisjes. Programma in de ochtend start om 10:30 t/m 12:00 dit is voor de volgende teams. * Jo7 , Jo8 , Jo9 , Mo10 ,Jo10. * programma in de middag start om 13:00 t/m 14:30 * Mo13, Mo15, Jo13, Jo16

211x gelezen

Allereerste Algemene Ledenvergadering via Teams

21 januari 20:00  Op 15 januari 2021 is de algemene ledenvergadering van v.v. Achtmaal gehouden. Door de maatregelen in verband met het Corona virus hebben we gekozen voor een digitale ALV. We hebben deze als bestuur via Microsoft Teams gepresenteerd. Al met al kunnen we zeggen dat dit een succes was. Het verslag van de kascommissie is te vinden onder deze link. De notulen van de ALV kunnen opgevraagd worden via het bestuur. meer »

321x gelezen

Licht in donkere tijden

13 december 12:30  Het zijn de donkere dagen voor kerst. Tevens zijn het donkere tijden omdat er geen voetbalwedstrijd mag doorgaan. Maar bij VV Achtmaal weten ze daar wel raad mee. Daar zijn zojuist 3 nieuwe lichtmasten geplaatst.meer »

398x gelezen

Ga naar archief

VV ACHTMAAL IN DE MEDIA