Nieuws - VV Achtmaal

Nieuws

Pupil van de week : Benthe Verboven

22 maart 16:45  Aanstaande zondag staat er een competitie thuiswedstrijd op het programma voor Achtmaal 1. Achtmaal 1 trapt af tegen RSV 1. Tijdens deze wedstrijd is Benthe Verboven de pupil van de week. Zij mag deze dag beleven als een echte selectiespeler.meer »

21x gelezen

Pupil van de Week : Meis Oostvogels

8 maart 18:15  Aanstaande zondag staat er een competitie thuiswedstrijd op het programma voor Achtmaal 1. Achtmaal 1 trapt af tegen Sprundel 1. Tijdens deze wedstrijd zal Meis Oostvogels de pupil van de week zijn. Zij mag deze dag beleven als een echte selectiespeler.meer »

38x gelezen

Pupil van de Week : Iris van Dijck

6 februari 22:45  Aanstaande zondag staat er een competitie thuiswedstrijd op het programma voor Achtmaal 1. Achtmaal 1 trapt af tegen ODIO 1 uit Ossendrecht. Tijdens deze wedstrijd zal Iris van Dijck de pupil van de week zijn. Zij mag deze dag beleven als een echte selectiespeler.meer »

87x gelezen

Pupil van de Week : Bradley van Nispen

23 januari 18:30  Aanstaande zondag staat er een competitie thuiswedstrijd op het programma voor Achtmaal 1. Achtmaal 1 trapt af tegen BSC 1 uit Roosendaal. Tijdens deze wedstrijd zal Bradley van Nispen de pupil van de week zijn. Hij mag deze dag beleven als een echte selectiespeler.meer »

137x gelezen

Pupil van de Week : Bram Tax

28 november 21:45  Aanstaande zondag staat er weer een competitie wedstrijd op het programma voor Achtmaal 1. Achtmaal 1 speelt tegen SVC 1. Tijdens de wedstrijd zal Bram Tax de pupil van de week zijn. Hij mag deze dag beleven als een echte selectiespeler.meer »

198x gelezen

Ga naar archief

VV ACHTMAAL IN DE MEDIA