Technisch Beleidsplan Jeugd

9 juli 21:30  VV Achtmaal heeft een Voetbal Technische Zaken (VTZ) Jeugd in het leven geroepen, dat tevens verantwoordelijk is voor dit Technische Beleidsplan voor de jeugd. Dit Technisch Beleidsplan Jeugd (TBJ) is geschreven om de ontwikkeling van de jeugdleden te bevorderen.meer »

Vacatures jeugd vv Achtmaal

25 juli 17:00  De voorbereidingen voor komend seizoen zijn in volle gang. We zijn echter nog op zoek naar vrijwilligers die ons kader rond de jeugd willen versterken. Wil jij graag iets voor de jeugd van vv Achtmaal betekenen. Neem contact op via jeugdbestuur@vvachtmaal.nl meer »

JO10 verliest zware wedSTRIJD in Sprundel

3 oktober 19:15  Achtmaal verliest de zware wedstrijd in en tegen Sprundel met 6-4.meer »

JO10 verliest van Wernhout in doelpuntrijke wedstrijd

27 september 18:45  Op zaterdag 26 september 2020 speelde Achtmaal JO-10 thuis tegen Wernhout JO-10.meer »

JO10 speelt 8-8

20 september 18:15  De wedstrijd begint, Achtmaal trapt af en Unitas schoot de bal over de zijlijn, Siem dribbelt in en scoort het was een mooie 1e goal 0-1 Unitas trapt af maar ze passen recht in de voeten van Siem en hij past de bal naar Lars en die scoort de 0-2 Unitas trapt af en dribbelt langs ons allemaal, hij was helaas net te hoog voor Jan 1-2 en vlak daarna scoort Unitas nog een goal 2-2.meer »