V.V. Achtmaal zoekt een trainer/coach voor het 2e herenelftal

29 mei 2021 11:00

Voor het 2e herenelftal zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer/coach, die prestatie wil combineren met plezier.

Praktische informatie
Trainingsavonden zijn op dinsdag- en donderdagavond van 20.00-21.30. Op zondagen worden de wedstrijden gespeeld. Er wordt een aanwezigheid gevraagd op de donderdagavond en de zondag. Het 2e elftal komt uit in de 4e klasse. Daarnaast wordt ieder jaar meegedaan aan het bekertoernooi.

Interesse?
Ben jij degene die ervaring meebrengt, óf juist aan iets nieuws wilt beginnen? Bij Achtmaal krijg je die kans. Tevens krijg je als trainer/coach een passende vergoeding. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten. Neem dan contact op met bestuur@vvachtmaal.nl of met 1 van de bestuursleden.

Bron: Bestuur v.v. Achtmaal