Datum

30 september 2017 8:45

Accommodatie

Onbekend

Met Jesse als keeper begonnen onze jongens en meisjes aan de derby tegen Moerse Boys JO9-4.

Mees was afwezig omdat hij moest diploma zwemmen. Gelukkig hoorden we later het goede bericht dat hij geslaagd is. Van harte gefeliciteerd met je diploma Mees!

We begonnen wederom goed aan de wedstrijd. Hoewel de jongens van Moerse Boys al een jaartje langer voetbalde konden wij de eerste helft toch goed weerstand bieden. Er was een goede actie van Teun die tot op de achterlijn van de tegenstander doordrong. Moerse Boys moest een corner weggeven om redding te brengen.

Ook had Jesse een paar goede reddingen. Zelfs een hoge bal kon hij stoppen. Siem en Linde moesten ook een paar keer helpen met verdedigen.

Met een 7-0 achterstand gingen we rusen. Lang niet slecht!

Na de rust werd het een beetje moeilijker. Hoewel Giel nog wel een hele leuke aanval had waren het toch vooral Lonne, Nienke en Amy die verdedigend moesten optreden.

Uiteindelijk waren er nog veel doelpunten in de 2e helft, maar wat we de eerste helft hebben laten zien biedt hoop voor de toekomst. Zeker als volgende week Mees er weer bij is.